četrtek, 5. februar 2015

Valentine's Winter Family Session

Prejšnji vikend smo imeli idilične zimske vremenske pogoje za pravi družinski fotošut. Že lani smo s simpatično družino Sango želeli narediti prave zimske zasnežene fotografije (klik), pa smo ujeli le še nekaj zadnjih kupov snega v bližnjem gozdičku. Letos pa sta hčerki Larisa in Ariana želeli nove fotke, dokler jima kitke, ki jih je naredila mami, še dobro držijo in zmenili smo se za prvo primerno soboto. In kot naročeno, je dan prej snežilo in tako smo na tej jasi našli pravo ozadje za nove družinske portrete.
Ponavadi se ljudje neradi odločajo za fotografiranje pozimi, ampak te spodnje fotografije so dokaz, da so zimski portreti res lepi in zelo romantični (predstavljajte si kake zaročne fotografije v tem snegu :).
Ker smo februarja, smo fotografiranje še malo tematsko obarvali in si za temo izbrali Valentinovo. Uživajte!


* Last weekend we had the perfect winter conditions for a real winter family photoshoot. We wanted to take winter photos with the lovely Sango family last year (see here), but then we got just a few last patches of snow in the nearby forest. This year, Larisa and Ariana wanted new portraits to capture the braids that their mom made. And we got so lucky - it snowed the day before so we had the perfect winter backdrop for family portraits.
Usually, people don't like to have photos taken during winter, but these photos below prove that winter portraits can be really beautiful and romantic (just imagine some engagement photos in this snow :).
Since it is February we added a bit of the Valentine's feel to the whole shoot. Enjoy!
Photobooth!
Vmes so nas razveselile še snežinke, ki so še bolj poudarile zimsko vzdušje na fotografijah.
* We were so lucky; we even got a few snowflakes that created a real winter feel in these photographs.



Spet smo seveda naredili še veliko več fotk - nekateri posamezni portreti punc bodo objavljeni še v naslednjih objavah. Se vidimo kmalu. Če bi pa tudi vi želeli take zimske družinske fotke, pohitite, da ne pride prej pomlad :)


* We took a lot more photos and some of the girls' portraits will be posted in next posts. See you soon!
If you'd also like to have such lovely winter family photos, hurry while it's still winter :)

Kontakt/* Contact us:
mevzup@yahoo.com
00386 31 865 886
Mev&Tea

Ni komentarjev:

Objavite komentar