torek, 24. junij 2014

Engagement/ Zaroka: Sabina + Jose

S Sabino sva se pred zaročnim fotkanjem o vseh podrobnostih dopisovala po mailu, saj z zaročencem Josejem živita v Madridu. Že po mailu smo se super ujeli in ta dobra energija se je nadaljevala tudi na našem prvem srečanju. Prejšnji mesec sta za par dni skočila v Slovenijo zaradi priprav na poroko in takrat smo na srečo našli dve uri za nekaj zaročnih portretov. Še vreme je sodelovalo - oblaki na začetku so služili kot en velik softbox in poskrbeli, da so barve na oblačilih lepo prišle do izraza, ko smo začutili nekaj kapljic dežja, je bil ravno čas za kavo in menjavo oblačil, na koncu pa nam je sonce priskrbelo še nekaj lepe svetlobe za 'backlight'.
Poroka Sabine in Joseja bo julija na posestvu Lambergh (dvorec Drnča) in se je že prav veseliva, saj se baje obeta prava mednarodna druščina.

* We e-mailed with Sabina about all the wedding details for a while before our first meeting, because she lives with her fiancé in Madrid. We hit it of in our written communication and this great energy contunued throughout their engagement session. They travelled briefly to Slovenia last month to make arrangements for the wedding and luckily we managed to squeeze in their e-shoot. even the weather was mostly on our side - the clouds at the beginning offered a big softbox and made the colours on ther clothes really pop; when we saw a few raindrops it was time for a coffee break and an outfit change, and at the end of the session the sun came out and gave us some nice backlight.
Sabina and Jose's wedding will take place in July at the Lambergh estate and we're really looking forward to it - there's supposed to be an interesting international crowd.
Kranj se je prav odlično odrezal na tem fotkanju, veliko lepih kotičkov.
* The town of Kranj, Slovenia did a great job at this shoot, lots of pretty places to shoot.



Hvala Sabina in Jose, lepe priprave na poroko vama želiva!
* Big thanx to Sabina&Jose, we wish you pleasant, stress-free wedding planning.

Ni komentarjev:

Objavite komentar